Veelgestelde vragen

Regelmatig krijgen wij vragen binnen met vragen over stofzuigers of bijbehorende accessoires. Sommige vragen krijgen we vaker dan andere, en daarom hebben we de meest gestelde vragen voor jou op een rijtje gezet.

Welke stofzuigerzak heb ik nodig?

Als je naar een winkel toe gaat kun je het beste een foto van de zak mee nemen. Vooral het stuk karton dat de aansluiting vormt met de stofzuiger is van belang. Zij kunnen je vaak adviseren welke type zak het beste zal passen. Ook online is hier veel informatie over te vinden, kijk bijvoorbeeld op stofzuigerzakken-online.nl.

Vervangt een robotstofzuiger een gewone stofzuiger?

Een goede robotstofzuiger kan de vloer zeker even goed of mogelijk zelfs beter schoonmaken als een gewone stofzuiger. Echter zul je nooit helemaal zonder stofzuiger kunnen. Een gewone stofzuiger zal namelijk altijd preciser zijn in de hoekjes van de woonkamer, en ook voor het uitzuigen van bijvoorbeeld je bank of auto is een gewone stofzuiger zeker nog handig. Dit zou natuurlijk ook lukken met een kruimeldief en wat stofdoekjes. Maar een robotstofzuiger kan zeker niet alles!