De beste zakloze stofzuigers

Beste stofzuigers zonder zak

Merijn  •  Laatst bijgewerkt op 16 juli 2021

Op zoek naar een goede zakloze stofzuiger? Stofzuigers zonder zak worden steeds populairder en daar is een goede reden voor. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en je maakt je nooit zorgen over het vervangen van de stofzuigerzak. Tegenwoordig zijn er ook veel krachtige modellen te vinden die niet onderdoen voor modellen met zak. Wij hebben uit meer dan 60 modellen vergeleken en hieruit de vijf beste zakloze stofzuigers uitgekozen op de prijs, gebruiksgemak, zuigkracht, vloertype en bouwkwaliteit.

In deze review ligt de focus op traditionele stofzuigers, maar dan modellen zonder zak. Steelstofzuigers zijn uiteraard ook zakloos, maar daar hebben we apart onderzoek naar gedaan in onze zoektocht naar de beste steelstofzuiger.

Beste koop van 2024
Philips FC9745/09 PowerPro Expert Review
Beste allround zakloze stofzuiger

Philips FC9745/09 PowerPro Expert

 • Onze favoriete zakloze stofzuiger en bekroond als beste koop
 • Zeer handige TriActive+ combiborstel voor de reguliere schoonmaak
 • Voorkom krassen met de speciale parketborstel voor houten vloeren
 • Voor dierenharen gebruik je de gemotoriseerde turbo borstel
 • Handige uitschuifbare zachte borstel in de steel

Afbeelding Product Voor wie? Waar te koop?
Philips FC9745/09 PowerPro Expert Review
Beste koop

Philips FC9745/09 PowerPro Expert

Beste allround stofzuiger zonder zak - de beste koop voor de de meeste huishoudens. Goede zuigkracht, veel zuigmonden en een goede bouwkwaliteit.
Philips FC9334/09 PowerPro Compact Review
Budget

Philips FC9334/09 PowerPro Compact

Beste goedkope stofzuiger zonder zak - geschikt voor iedereen die kwaliteit en een hoge zuigkracht wilt, maar niet de hoofdprijs hiervoor wilt betalen.
Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Miele Blizzard CX1 PowerLine Cat&Dog

Beste stofzuiger zonder zak voor dierenharen - uitermate geschikt voor tapijt en harde vloeren. De turbo-borstel maakt korte metten met de dierenharen.
Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet

Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet

Beste zakloze stofzuiger voor houten vloeren
Philips PowerPro Ultimate FC9929/09 Review

Philips PowerPro Ultimate FC9929/09

Beste stofzuiger zonder zak voor tapijt

Waarom kiezen voor een stofzuiger zonder zak?

In het kort: voor een stofzuiger zonder zak hoef je nooit nieuwe stofzuigerzakken te kopen. Niet aan te raden voor mensen met allergieën doordat er veel meer stof vrijkomt dan bij een zakstofzuiger. Om de zuigkracht van een stofzuiger met zak te evenaren zal je ook iets meer moeten uitgeven – maar dit zal gaan om enkele tientjes.

Kies voor een stofzuiger van een vertrouwd merk, zoals stofzuigers van Philips en Miele. Beide merken hebben enkele zakloze stofzuigers van hoge kwaliteit in verschillende prijsklassen.

 • Bespaar geld - je hoeft nooit meer stofzuigerzakken te kopen
 • Snel en eenvoudig - bak vol, je leegt de opvangbak gewoon in de prullenbak
 • Klinkt stom, maar je vindt opgezogen voorwerpen een stuk makkelijker terug
 • Geen onnodige stofzuigerzakken die op de stortplaats terecht komen
 • Bij de meeste zakloze stofzuigers kan je direct zien of de opvangbak vol zit

Hiervoor krijg je wel weer gebruiksgemak voor terug – opvangbak vol, dan leeg je deze. Per ongeluk iets opgezogen? Je hoeft niet te gaan graaien in een vieze stofzuigerzak.

 • Minder geschikt voor mensen allergieën omdat er meer stof vrij komt
 • Bij een zakloze stofzuiger moet de filter elke 6 tot 12 maanden worden vervangen
 • Voor een hogere zuigkracht betaal je iets meer dan bij zakstofzuiger

Waar moet je op letten bij het kiezen van een zakloze stofzuiger?

De zoektocht naar de beste stofzakloze zuiger kan beginnen. Er zijn vijf punten waar je op moet letten tijdens het uitkiezen van het juiste model. Voor het opzuigen van dierenharen, met name op meubels en tapijt, kies je voor een turboborstel. Houten vloeren of laminaat in huis? Dan kies je voor een parketborstel.

Inhoud van de opvangbak en gemak van verwijderen

1. Inhoud opvangbak

Als je huis een groot oppervlakte heeft, dan raden we aan om voor een stofzuiger te kiezen met een wat grotere opvangbak. De opvangbak hoeft dan niet tijdens het stofzuigen worden geleegd. Is de opvangbak tijdens het schoonmaken toch vol? Dan leeg je de opvangbak eenvoudig en snel in de prullenbak. Pas hierbij wel op dat het stof niet in je gezicht terecht komt.

Sommige fabrikanten, zoals stofzuigers van Miele, Dyson en Philips, hebben het legen van de opvangbak wat eenvoudiger gemaakt. Een goed voorbeeld zijn de modellen uit de Miele CX1 PowerLine series.

Gewicht van de stofzuiger - zwaar of licht als een veertje?

2. Gewicht

Flexibiliteit is belangrijk tijdens het stofzuigen. Een zware stofzuiger vermindert deze flexibiliteit en verhindert je tijdens het schoonmaken. Een lichte stofzuiger til je dan ook eenvoudig op en is aan te raden als je meerdere trappen op en af moet lopen.

Zwaarder betekent in veel gevallen ook dat de zakloze stofzuiger over een grotere opvangbak beschikt. Hierdoor hoeft deze minder vaak worden geleegd, vooral handig in grotere huizen.

Stofzuiger zonder zak zonder dierenharen - hond zit naast de stofzuiger

3. Turboborstel voor dierenharen en tapijt

Dierenharen trekken eenvoudig in het tapijt en andere stoffen meubels. Kies een zakloze stofzuiger die geschikt is voor het dierenharen en tapijt. Dit betekent een hoge zuigkracht en met turboborstel zuigmond. De hogere zuigkracht is vereist omdat vloerkleden minder goed vacuüm trekken dan een houten vloer, waardoor er kracht verloren gaat.

Met de turboborstel kan je eenvoudig tapijten en vloerkleden schoonmaken, ook als deze onder de haren van je kat of hond zitten. De meeste fabrikanten bieden stofzuigers met turboborstel aan. Aan de onderkant van de zuigmond zit een gemotoriseerde rol bevestigd die eenvoudig dierenharen oppakt en daarna opzuigt. Een goed voorbeeld is de immens populaire Miele CX1 Powerline Cat&Dog. Vergelijk hier de beste stofzuigers voor huisdieren.

Stofzuiger zonder zak voor houten vloeren

4. Geschikt voor houten vloeren

Het is belangrijk dat jouw houten vloer ook na het stofzuigen nog steeds krasvrij is. Kies daarom voor een zakloze stofzuiger die wordt geleverd met een parketborstel. Een parketborstel heeft extra zachte haren en een grotere afstand van de ondergrond, waardoor de kans op krassen minimaal wordt. Speciaal voor houten vloeren, parket en laminaat hebben we een overzicht van de beste stofzuigers voor houten vloeren.

Kies voor de Miele Blizzard CX1 PowerLine Parquet als je een goede zakloze stofzuiger zoekt voor houten vloeren en je deze niet wilt beschadigen met krassen. Een goede zuigkracht en wordt geleverd met parketborstel.

Zijn stofzuigers zonder zak geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, maar ze zijn een stuk minder geschikt dan modellen met zak. De meeste zakloze stofzuigers van tegenwoordig worden geleverd met HEPA filters die de meeste stofdelen opvangen. Helaas komt er altijd meer stof vrij bij een zakloze stofzuiger dan bij een model met zak. Wij raden aan om te kiezen voor een stofzuiger met zak als je last hebt van stof allergieën.

Een goedkope zakloze stofzuiger is namelijk de slechtste aankoop die je kan maken als je last hebt van stofallergieen. Er is een grote kans dat de luchtkwaliteit in huis dan enkel verslechterd door stofdeeltjes die toch vrijkomen. Ook bij het legen van de opvangbak zal er altijd stof vrijkomen en komt dit direct in contact met het gezicht – direct in de neus en mond.

Beste zakloze stofzuigers

 • Onze favoriete zakloze stofzuiger en bekroond als beste koop
 • Zeer handige TriActive+ combiborstel voor de reguliere schoonmaak
 • Voorkom krassen met de speciale parketborstel voor houten vloeren
 • Voor dierenharen gebruik je de gemotoriseerde turbo borstel
 • Handige uitschuifbare zachte borstel in de steel
 • We hadden de actieradius van 10 meter graag wat groter gezien
Beste koop
https://www.stofzuigerpro.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/Philips-FC974509-PowerPro-Expert-Review.jpg

De PowerPro Expert van Philips is onze favoriete koop dankzij de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kiest een stofzuiger met een goede zuigkracht en je hebt direct alle zuigmonden en opzetstukken die je nodig hebt. Een parketborstel voor houten vloeren en een turboborstel voor dierenharen en vloerbedekking. Uiteraard een combiborstel om het stofzuigen nog eenvoudiger te maken zonder dat je hoeft te wisselen tussen zuigmonden.

Vier verschillende zuigmonden voor elk vloertype

Deze zakloze stofzuiger is geschikt voor elk type ondergrond dankzij de vier meegeleverde zuigmonden: een combiborstel, turboborstel, tapijtborstel en parketborstel. In ons opzicht wellicht iets te ambitieus, aangezien de combiborstel voor de meeste gebruikers volstaat voor de dagelijkse schoonmaak.

Toch ben je met al deze zuigmonden verzekerd dat je een stofzuiger kiest voor elk type vloer. Het is niet voor niks de beste allrounder als het aankomt op zakloze stofzuigers.

De TriActive+ combi-borstel

Philips geeft de naam TriActive+ aan de combi-borstel. Deze is in te zetten op harde vloeren en vloerbedekking. Deze zuigmond heeft een extra grote opening aan de voorzijde voor grotere stukken afval. De zoolplaat verwijdert het stof eenvoudiger uit het tapijt. De borstels aan de zijkant zorgen dat al het stof aan de randen van meubels en de muur ook wordt opgezogen.

De TriActive borstel is erg wendbaar, waardoor je de zuigmond eenvoudig langs de tafelpoten en muren manoeuvreert. Op harde vloeren presteert de TriActive prima, maar bij tapijt pakken we toch liever de turboborstel of de speciale CarpetClean zuigmond er bij.

Parketborstel voor houten vloeren

Als je thuis houten vloeren hebt liggen en krassen wilt voorkomen, dan gebruik je de parketborstel. Deze voorkomt het ontstaan van krassen en zorgt er voor dat je niet al het vuil enkel naar voren aan het duwen bent.

Zuigmonden voor vloerbedekking & dierenharen

Voor vloerbedekking, tapijten en kleden, heb je twee opties. De turboborstel zet je in wanneer je dierenharen gaat verwijderen en de CarpetClean als je grof vuil wilt verwijderen uit dikkere tapijten. Deze turbo-borstel bevat in de zuigmond een gemotoriseerde roller die helpt met het verzamelen en opzuigen van haren.

Dagelijks gebruik en gebruiksgemak

Over het gebruik van de Philips FC9745/09 is weinig op te merken. Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over de Philips PowerPro. Lees meer reviews van eigenaren en maak een weloverwogen keuze.

Deze stofzuiger is geschikt voor personen van elk formaat. Een veelgehoorde klacht bij stofzuigers is dat de telescopische buis niet ver genoeg kan worden uitgeschoven. Langere mensen moeten hierdoor vaak bukken tijdens het stofzuigen. Met deze versie van de PowerPro ga je daar geen last van hebben.

Wel vonden we het minder prettig dat de stofzuiger een snoer heeft met een lengte van 7 meter. Met een maximale actieradius van 10 meter is dit voor de meeste huizen prima. We hadden graag een iets langer snoer gezien om de actieradius te vergroten. Het wisselen van stopcontacten omdat je net niet bij een hoekje komt is altijd een kleine ergernis.

Hoewel met 5,5 kilo het geen extreem lichtgewicht is, ervaren de meeste mensen geen problemen. Als je meerdere verdiepingen in huis hebt dan zal het gewicht je waarschijnlijk niet tegenhouden om de bovenste verdieping mee te pakken. We zijn erg enthousiast over de Philips FC9745/09 PowerPro Expert en raden deze ook aan als je de beste stofzuiger zonder zak zoekt zonder in te leveren op prestaties.

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis via bol voor €219.95
 • Onze favoriete goedkope stofzuiger - iets minder kracht voor een stuk minder geld
 • Geen geld meer uitgeven aan stofzuigerzakken - leeg enkel de opvangbak
 • Handige uitschuifbare zachte borstel in de steel - snel kozijnen stofvrij maken
 • Parketborstel voor houten vloeren, turboborstel voor dierenharen en vloerbedekking
 • Minder zuigkracht dan onze favoriete stofzuiger met zak
Budget
https://www.stofzuigerpro.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/Philips-FC933409-PowerPro-Compact-review-small.jpg

Deze goedkopere zakloze stofzuiger van Philips is perfect voor een kleiner budget. Een combi-borstel, parketborstel voor houten vloeren en zelfs een turboborstel – een combinatie die je bij deze lage prijs niet snel zal vinden. De zuigkracht is voldoende voor de meeste ondergronden, maar op tapijt zal je iets langer bezig zijn.

Philips TriActive combiborstel, parketborstel en turboborstel

Waar je de combiborstel waarschijnlijk het meest zal inzetten, waren we verbaasd dat deze goedkope stofzuiger werd geleverd met parketborstel en een turboborstel. Andere stofzuigers zonder zak van deze prijsklasse komen vaak enkel met een combiborstel.

De combiborstel, bekend als de Philips TriActive zuigmond, maakt het stofzuigen net iets eenvoudiger. Deze combiborstel is geschikt voor elk type vloer dankzij het slimme ontwerp. Je wisselt eenvoudig tussen de twee modi van de zuigmond met een simpele druk van je voet. Wanneer je tijdens het stofzuigen wisselt van een harde ondergrond naar een vloerkleed hoef je niet persé een andere zuigmond te monteren.

De parketborstel zorgt voor een goed resultaat op de ondergrond. De parketborstel heeft lange, zachte borstelharen om krassen te voorkomen. Daarnaast zorgt de parketborstel dat het vuil niet enkel naar voren wordt geschoven, maar wordt deze echt opgezogen.

De turboborstel is wellicht onze favoriete zuigmond en hadden we niet verwacht in deze prijsklasse. De gemotoriseerde turboborstel doet wonderen bij het verwijderen van dierenharen in tapijten en vloerkleden. Bij hoogpolige tapijten presteert de Philips FC9334/09 wel wat minder. Hier is wel duidelijk te merken dat de stofzuiger moeite heeft met de juiste zuigkracht bereiken en is het resultaat hierdoor ook minder dan duurdere modellen.

De zuigkracht is voldoende voor de meeste mensen. Heb je echter veel tapijt in huis, dan raden we een stofzuiger met wat meer zuigkracht aan. Hoewel de FC9334/09 zeker het huis goed schoon zal krijgen, zal je voor extra zuigkracht iets meer moeten uitgeven. Al om al is dit een goede basis stofzuiger waar je nooit zakken voor hoeft te kopen.

Met veel goedkope stofzuigers op de markt heb je de kans om een flinke miskoop te maken. Hoewel er goedkopere modellen te vinden zijn, staan wij achter de Philips FC9334/09 PowerPro Compact als beste goedkope stofzuiger zonder zak.

Met meer dan 1000+ reviews op Coolblue raden we je aan om de ervaringen van andere gebruikers ook nog in overweging te nemen.

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis via bol voor €147.95
 • Gemotoriseerde turboborstel om dierenharen grondig te verwijderen
 • Ook zeer geschikt voor het reinigen van vloerkleden, laag- en hoogpolig tapijt
 • Geschikt voor stofallergieen dankzij de vervangbare HEPA-13 filter
 • Gebruiksgemak van een Miele - eenvoudig, flexibel en wendbaar in gebruik
 • De kracht en kwaliteit van Miele heeft een prijskaartje
https://www.stofzuigerpro.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/Miele-Blizzard-CX1-PowerLine-CatDog-Review.jpg

Dit is echt de beste zakloze stofzuiger als je dieren in huis hebt. Miele’s krachtige en gemotoriseerde turboborstel maakt korte metten met dierenharen en pluisballen. Ook is deze geschikt om laag- en hoogpolige vloerbedekking grondig te reinigen en ontdoen van rondzwervend dierenhaar. Geschikt voor mensen met stofallergie dankzij de vervangbare HEPA-13 filter. Stofzuigerzakken hoef je niet meer te kopen, want je leegt de Blizzard CX1 zonder in aanraking te komen met het stof.

De Blizzard CX1 is Miele’s high-end lijn van zakloze stofzuigers. Ze kenmerken zich door de hoge zuigkracht, bouwkwaliteit en behendigheid van de stofzuigers. De Cat&Dog editie is speciaal voor mensen met huisdieren.

De combi-borstel van de Miele gebruik je tijdens de dagelijkse schoonmaak. Je koopt de CX1 Cat&Dog echter voor de handige zuigmonden die ontworpen zijn voor het opzuigen van dierenharen. De gemotoriseerde turbo-borstel gebruik je vooral tijdens het reinigen van het tapijt. De ronddraaiende borstels pakken de dierenharen op een zuigen deze direct de opvangbak in.

De opvangbak waar het stof in terecht komt is eenvoudig te legen. Omdat de CX1 beschikt over een ingebouwde HEPA-13 filter, is deze stofzuiger ook geschikt voor ieder met milde stofallergieen. De HEPA-13 filter doet vooral ook wonderen voor het voorkomen van nare geurtjes, die je sneller krijgt bij dierenharen.

Met een vermogen van 890W is het ook niet gek dat deze stofzuiger korte metten maakt met dierenharen. De zuigkracht van de stofzuiger is in 8 stappen te bepalen – en met de hoogste stand merk je ook echt dat je het niet makkelijk maakt voor het stof om weg te komen. Heerlijk, en dat met een stofzuiger zonder zak!

Deze zakloze stofzuiger heeft een kabellengte van 7 meter, maar heeft een effectieve actieradius van 11 meter dankzij de telescopische stofzuigerbuis. Miele levert kwaliteit en dat is in elke stofzuiger van ze terug te zien. Je beweegt wendbaar door het huis dankzij de 360 graden ronddraaiende wieltjes. Je krijgt niet het gevoel dat je een zwaar en lomp apparaat achter jezelf aan het aanslepen bent.

Het verschil met goedkopere zakloze stofzuigers is zeker te merken. De Miele CX1 is een echte krachtpatser, en deze speciale editie moet turbo-zuigmond is perfect voor eigenaren van huisdieren. Wil je een zakloze stofzuiger voor dierenharen en niet inleveren op kracht? Dan is dit de beste keuze voor jou.

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis via bol voor €549
 • Brede parketborstel van 40 centimeter voorkomt krassen op houten vloeren
 • Combi-borstel voor de dagelijkse schoonmaak op elk oppervlakte
 • Het fijnstoffilter maakt zichzelf schoon in 20 seconden via de ComfortClean knop
 • Geschikt voor stofallergieen dankzij de vervangbare HEPA-13 filter
 • Behendig door huis dankzij de 360 graden rubberen wieltjes - dus geen krassen
 • De kracht en kwaliteit van Miele heeft een prijskaartje
https://www.stofzuigerpro.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/Miele-Blizzard-CX1-PowerLine-Parquet-Review.jpg

Zoek je een krachtige stofzuiger zonder zak die jouw mooie houten vloeren niet zal bekrassen? Deze versie van de Miele Blizzard CX1 serie is speciaal ontworpen voor houten vloeren. Houten vloeren zijn extra kwetsbaar, maar de meegeleverde parketborstel heeft extra lange, zachte haren om het contact met de grond te minimaliseren. In combinatie met de kracht die de CX1 PowerLine met zich meebrengt is je houten vloer straks weer brandschoon.

De Blizzard CX1 is Miele’s high-end lijn van zakloze stofzuigers. Ze kenmerken zich door de hoge zuigkracht, bouwkwaliteit en behendigheid van de stofzuigers. De Parquet editie is speciaal voor iedereen met houten vloeren in huis. Omdat deze stofzuiger wordt geleverd met een speciale parketborstel voorkom je het maken van krassen op je houten vloer.

Voor houten vloeren heb je een parketborstel nodig. De parketborstel die Miele meelevert is een topper – een brede zuigmond en voorzien van lange, zachte borstelharen. Tussen deze haren zitten kleine inhammen waardoor het stof er eenvoudig doorheen kan glippen en in de opvangbak terecht komt.

Met een gewicht van 8,6 kilo is het geen lichtgewicht, maar de meeste mensen ervaren geen problemen tijdens het verplaatsen tussen verdiepingen. Handig is het opb

De uitschuifbare mini-borstel aan de bovenkant van de slang is perfect voor het schoonmaken van hoekjes, tafeltjes en de raamkozijnen. De lengte van de kabel is 7 meter, maar dankzij de telescopische buis heb je maar liefst een maximale actieradius van 11 meter. Omdat de stofzuigersteel flink kan worden uitgeschoven, is de Miele CX1 ook een fijne stofzuiger voor langere personen.

De Blizzard CX1 serie kenmerkt zich ook door de grote wendbaarheid die de zakloze stofzuigers met zich meebrengen. Dankzij de 360 graden rubberen wieltjes draai je eenvoudig de stofzuiger in de goede richting en zorgt het rubber dat er geen krassen ontstaan. Wel zo handig voor de houten vloer.

Uiterlijk 1 mei in huis via bol voor €429
 • Speciale CarpetClean zuigmond om tapijt grondig te reinigen
 • Ingebouwde afstandsbediening op het handvat - niet meer bukken!
 • Turbo-zuigmond voor het verwijderen van dierenharen uit tapijt
 • HEPA-13 filter voor allergieën en voorkomen van nare geurtjes in de stofzuiger
 • Ook een speciale borstel voor houten en harde vloeren
https://www.stofzuigerpro.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/02/Philips-PowerPro-Ultimate-FC992909-Review.jpg

Om je tapijt goed te reinigen met een zakloze stofzuiger, heb je een model nodig met veel zuigkracht. De PowerPro Ultimate FC9929/09 van Philips heeft niet alleen de extreme zuigkracht, maar ook nog eens de benodigde borstels om laag- en hoogpolige tapijten diep te reinigen. De meegeleverde CarpetClean zuigmond is perfect voor tapijt en de TriActive Z-parketborstel zet je in om harde en houten vloeren schoon te te stofzuigen. Krachtig, handig in gebruik en van goede kwaliteit.

De ingebouwde afstandsbediening op het handvat bevat een aan/uit knop en een +/- knop om de zuigkracht te regelen. Heel erg handig tijdens het stofzuigen, want zo ben je niet constant aan het bukken om de zuigkracht aan te passen.

De PowerPro Ultimate is ook uitgerust met een HEPA-13 filter: deze zorgt ervoor dat 99,75% van alle minuscule stofdeeltjes tegenhoudt. Daarnaast werkt deze filter ook voor het voorkomen van nare geurtjes, iets wat je sneller krijgt in een huis met dieren – zeker in combinatie met vloerbedekking of tapijt.

Speciaal bij deze editie van de PowerPro Ultimate is de CarpetClean zuigmond. Deze is ontworpen om tapijten écht grondig te reinigen. Zowel op hoog- als laagpolig tapijt presteert deze CarpetClean borstel erg goed.

Naast de speciale CarpetClean zuigmond worden er nog drie andere borstels meegeleverd: de TriActive combi-zuigmond, een parketborstel voor houten vloeren en de turbo-zuigmond voor het verwijderen van dierenharen. Hoewel de FC9929/09 vooral wordt aangeraden door de goede prestaties op tapijt en vloerkleden, zorgen deze extra zuigmonden voor een goede prestatie op elk type vloer.

Dankzij de kabellengte van 8 meter heb je met deze stofzuiger een actieradius van 11 meter. Zo hoef je in de meeste gevallen niet te wisselen van stopcontact om nog net in dat hoekje te komen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Bij Popula staan we altijd open voor vragen en feedback. Je hart luchten mag natuurlijk ook. Dit kan je doen door een reactie achter te laten of contact op te nemen via het contact formulier op onze contact pagina.